ΑΡΧΙΚΗ | ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ | ΛΙΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ | ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ | Δι@υγεια | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Home ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΕΡΑΝΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΕΡΑΝΩΝ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Χανιά   19-02-2021
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
Αρ.Πρωτ.: 595 
ΤΜΗΜΑ      : Τεχνικό
Πληροφορίες :Αρτ. Σκουμπάκη
Τηλ.: 28210 83240- 44
Fax: 28210 87900
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΕΡΑΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ  ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Για τις ανάγκες χειρισμού  των γερανών   του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων, που χρησιμοποιούνται για φορτοεκφόρτωση φορτίων στο Λιμάνι Σούδας,  καθώς και για την ανέλκυση σκαφών τόσο στο Λιμάνι Σούδας όσο και στα διάφορα λιμάνια του Νομού Χανίων όπου είναι εγκατεστημένοι σταθεροί γερανοί ανέλκυσης σκαφών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι χειριστές γερανών κάτοχοι Άδειας Χειριστή Μηχανημάτων Έργου  Α’ Ομάδας (>120 kw) και στη 8η Ειδικότητα  καθώς και με  αποδεδειγμένη εμπειρία σε χειρισμό αντίστοιχων  Ηλεκτροκίνητων Λιμενικών Γερανών   σε φορτοεκφορτώσεις φορτίων και ανέλκυσης σκαφών,   να υποβάλουν αίτηση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το χειρισμό  των  γερανών   στο Λιμενικό  Ταμείο Νομού Χανίων, Ταχ/κή Δ/νση Περιδου 24 -73100 Χανιά, τηλ:28210-83240-44,   – email; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   έως και την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη τουλάχιστον   πενταετή εμπειρία στο χειρισμό αντίστοιχων ηλεκτροκίνητων Λιμενικών Γερανών σε φορτοεκφορτώσεις φορτίων και ανέλκυσης σκαφών.

Επισημαίνεται ότι  μαζί με την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  προσκομίσουν συνημμένα  την  άδεια χειρισμού Μηχανημάτων Έργου  καθώς  και  στοιχεία που αποδεικνύουν την  εμπειρία  αυτών σε  αντίστοιχους Ηλεκτροκίνητους Λιμενικούς Γερανούς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΡΙΡΑΚΗΣ