ΑΡΧΙΚΗ | ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ | ΛΙΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ | ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ | Δι@υγεια | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Home
Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Λιμενικό Ταμείο Ν Χανίων με βάση την αριθμ ΔΙΔΑΔ/Φ.69/134/οικ.21190/ 13.11.20 της ΓΓ Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα με θέμα: « Mέτρα για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό», προκειμένου να προστατευθεί τόσο το συναλλασσόμενο κοινό όσο και οι εργαζόμενοι υπάλληλοι του, για όσο χρόνο ισχύουν τα μέτρα, παρακαλεί τους πολίτες να προσέρχονται στις υπηρεσίες του μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Ως τέτοιες καθορίζονται  π.χ όσες έχουν ημερομηνίες λήξης ή και προθεσμίες που δεν έχουν παραταθεί και απαιτούν διαδικασίες ανανέωσης.

Παρακαλείται το συναλλασσόμενο κοινό να χρησιμοποιεί για τις υποθέσεις του  τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσα για την επικοινωνία με τους αρμόδιους για την υπόθεση τους υπαλλήλους.


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τμήμα Διοικήσεως:   28210 83231-39

Τμήμα  Τεχνικό:         28210 83240-47

Τηλέφωνο Δ/νσης  :  28210 83230

Αιτήσεις γίνονται δεκτές στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax: 28210 87900


Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΤΝΧ

Βιριράκης Δημήτριος


Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ynanp.gr/el/gr-epikoinwnias-enhmerwshs/prostasia-apo-neo-koronoio-osa-prepei-na-gnwrizete/

 


 

 

 

Το ΛΤΝΧ έχει έδρα την πόλη των Χανίων και είναι ΝΠΔΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την κατασκευή, συντήρηση και εκμετάλλευση λιμενικών υποδομών στο Νομό Χανίων. Στην δικαιοδοσία του εντάσσονται περί τους 25 λιμένες και λιμενίσκους, μεταξύ των οποίων τα λιμάνια της Σούδας, του Καβονησίου Κισάμου, της Παλαιόχωρας, της Χώρας Σφακίων, κλπ.

Το ΛΤΝΧ με 14 άτομα προσωπικό, προσπαθεί να μετατρέψει τα λιμάνια του Νομού (πχ Σούδα, Καβονήσι, κλπ) σε σύγχρονους επιβατικούς, εμπορευματικούς και τουριστικούς κόμβους, καθώς και να στηρίξει τις τοπικές οικονομίες-κοινωνίες συντηρώντας τους μικρότερους λιμενίσκους και τα αλιευτικά καταφύγια, που βρίσκονται στην δικαιοδοσία του.

Στις σελίδες που ακολουθούν, ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα λιμάνια μας, που θα σας βοηθήσουν, είτε στις επιχειρηματικές, είτε στις τουριστικές σας δραστηριότητες.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος ΛΤΝΧ
και τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής

logos-gr